Tortilla met spinazie

45 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:

  1. Aardappelschijfjes (gekookt, 450 gram)
  2. Rode paprika (1)
  3. Ui (1)
  4. Spinazie (300 gram)
  5. Eieren (4)
  6. Crème fraîche (200 gram)
  7. Tortilla mix (spaans; 35 gram; zakje van merk Verstegen)
  8. Olijfolie (4 eetlepels)
  9. Grote ovenschaal

Bereidingswijze:

  • 1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Verhit 2 eetlepels olie in een grote koekenpan. Bak daarin de aardappelschijfjes in 5 minuten bruin. Schep ze daarna op een bord. Snijd intussen de paprika in blokjes en snipper de ui.
  • 2. Verhit de rest van de olie in dezelfde pan. Bak de paprika en de ui circa 5 minuten. Voeg daarna de spinazie toe in 3 porties, laat deze (al omscheppend) slinken en het vocht verdampen (of giet het weg).
  • 3. Schep de aardappelschijfjes door de groente en verdeel over een ovenschaal. Klop de eieren en de crème fraîche los met de tortillamix en schenk over de groente.
  • 4. Bak de tortilla circa 30 minuten in de voorverwarmde oven
  • Smakelijk!
© 2023 Recepten van Jean Pierre. 
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin