Hasselback stokbrood Camembert Truffel

10 minuten

Ingrediënten voor .. personen:

  1. Rustiek stokbrood (1)
  2. Camembert (250 gram)
  3. Truffelpaddenstoelen tapenade (1 potje)

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 200 gr. C.
  • Snijd het stokbrood met een broodmes in schuine plakjes, maar snijd het niet geheel door (de onderkant blijft één geheel). Leg het op een bakplaat bekleed met bakpapier.
  • Snijd de camembert in evenveel plakjes. Besmeer de inkepingen van het stokbrood met de tapenade. en verdeel de camembert-plakjes er steeds tussen.
  • Bak het brood gedurende 8 minuten in het midden van de oven. Serveer lauw. tot warm.
  • Smakelijk!
© 2023 Recepten van Jean Pierre. 
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin