Hasselback stokbrood Camembert Truffel

10 minuten

Ingrediënten voor .. personen:

  1. Rustiek stokbrood (1)
  2. Camembert (250 gram)
  3. Truffelpaddenstoelen tapenade (1 potje)

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 200 gr. C.
  • Snijd het stokbrood met een broodmes in schuine plakjes, maar snijd het niet geheel door (de onderkant blijft één geheel). Leg het op een bakplaat bekleed met bakpapier.
  • Snijd de camembert in evenveel plakjes. Besmeer de inkepingen van het stokbrood met de tapenade. en verdeel de camembert-plakjes er steeds tussen.
  • Bak het brood gedurende 8 minuten in het midden van de oven. Serveer lauw. tot warm.
  • Smakelijk!
© 2023 Recepten van Jean Pierre. 
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin
Wij gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en te beveiligen, en om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

Geavanceerde instellingen

Je kunt jouw cookievoorkeuren hier aanpassen. Schakel de volgende categorieën in of uit en sla de selectie op.

De essentiële cookies zijn essentieel voor de veilige en correcte werking van onze website en het registratieproces.
Functionele cookies onthouden jouw voorkeuren voor onze website en maken het mogelijk deze aan te passen.
Prestatiecookies controleren de prestaties van onze website.
Marketing cookies stellen ons in staat de prestaties van onze website te meten en te analyseren.