Haricots verts, tomaatjes en geitenkaas
45 minuten
Ingrediënten voor 4 personen:
- Tasty Tom tomaten (1 schaaltje)
- Haricots verts (450 gram)
- Olijfolie (2 eetlepels)
- Tijm (vers; 1 eetlepel)
- Geitenkaas (naturel en stevig; 140 gram)
- Zout en peper

Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius (rooster-stand). Keep de tomaten evt. licht in aan en leg ze in een ingevette ovenschaal. Verdeel de tijm er over en voeg zout en peper naar smaak toe. Zet de ovenschaal 20 minuten in de oven.
- Verwijder de steel-aanzetten (en evt. slechte plekjes) van de haricots verts maar laat het puntje zitten. Kook de boontjes 6 minuten in zout water. Laat ietwat uitdampen en voeg ze toe aan de tomaatjes.
- Besprenkel met 2 eetlepels olijfolie en verkruimel de geitenkaas erover. Bak daarna nog eens circa 10 minuten in de oven.
- Smakelijk!